skip to Main Content
080 2101 info@elektro-maribor.si od ponedeljka do petka med 7.15 in 15.00

Možnost zmanjšanja mesečnega računa za elektriko.

Brezplačna vzpostavitev dvotarifnega sistema za merjenje porabe elektrike  (v kolikor ste v sistemu naprednega merjenja in imate enotarifni obračun).

Možnost sodelovanja v mednarodnem japonsko – slovenskem projektu demonstracije pametnih omrežij in pametnih skupnosti prihodnosti.

Prejem 25 € nadomestila ** lahko uporabniki iz skupine A in B za vključitev v sistem, ki ga lahko namenite tudi različnim neprofitnim organizacijam ali društvom.

**Za vaše aktivno sodelovanje boste lahko tudi nagrajeni. Če uporabniki iz skupine A in B po 6 mesecih od datuma vključitve v projekt PREMAKNI PORABO izkažejo, so upravičeni do 25 € nadomestila. Nadomestilo lahko namenite društvom / organizacijam / klubom, ki so vključena v projekt.

Sodelujoči pri projektu bodo v času napovedane intenzivne porabe lahko ukrepali tako, da bodo za krajši čas izklopili porabnike električne energije. Oziroma v tem času ne bodo vklapljali večjih porabnikov. Sodelujoči v projektu iz skupine A in B bodo poleg možnosti, da zmanjšajo svoj račun za elektriko za uspešno sodelovanje prejeli tudi nadomestilo v vrednosti 25 €.

Back To Top